GAMES


  Κανόνες Παιχνιδιού - Game Rules

  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 11
  Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011

  Κανόνες Παιχνιδιού - Game Rules Empty Κανόνες Παιχνιδιού - Game Rules

  Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Φεβ 20, 2011 1:59 am

  Οι ακόλουθοι κανόνες διέπουν το chimeramt2. Είναι υποχρέωση σας να είστε ενήμεροι για αυτούς, καθώς και οποιεσδήποτε τυχόν αλλαγές/τροποποιήσεις γίνονται σε αυτούς. Με την είσοδο σας στο παιχνίδι, αποδέχεστε όλους τους κάτωθι καταγεγραμμένους κανόνες, καθώς και τους γενικούς Όρους και Διατάξεις. Δε θα γίνει αποδεκτή δικαιολογία άγνοιας.


  1. Λογαριασμοί Μελών

  1.1 Χρησιμοποίηση Λογαριασμού
  -Απαγορεύεται να παίζουν δύο άτομα τον ίδιο λογαριασμό. Ο κάθε λογαριασμός ανήκει σε έναν χρήστη και μόνο.
  Κυρώσεις: Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κοινή χρήση λογαριασμού/χαρακτήρα σε παραπάνω από 1 χρήστη, θα αποκλείεται μόνιμα ο «κοινόχρηστος» λογαριασμός.

  1.2 Πολυχρησία
  -Δεν απαγορεύεται η δημιουργία παραπάνω από ενός λογαριασμού ανά χρήστη. Εξακολουθούν όμως να ισχύουν οι περιορισμοί του κανόνα 1.1

  1.3 Ασφάλεια Δεδομένων Λογαριασμού
  -Κανένας εκπρόσωπος της chimeramt2 ή μέλος της Ομάδας Διαχείρισης δε πρόκειται να σας ζητήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία του λογαριασμού σας, το κωδικό πρόσβασης σας, το δηλωμένο e-mail σας κλπ. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα λάβετε την αίτηση για γνωστοποίηση των απαιτούμενων πληροφοριών μέσω επίσημου e-mail από επίσημο e-mail account της εταιρείας. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς η Ομάδα Διαχείρισης ΔΕΝ θα αντικαταστήσει απωλεσθέντα αντικείμενα, ούτε θα επαναφέρει λογαριασμούς οι οποίοι εκλάπησαν.

  1.4 Ανταλλαγή λογαριασμών
  -Ανταλλαγές λογαριασμών επιτρέπονται αλλά γίνονται με την απόλυτη ευθύνη του αρχικού κάτοχου και του αποδέκτη του λογαριασμού. Είναι δική σας ευθύνη να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να εξασφαλίσετε το λογαριασμό σας.
  Σημείωση: Παράπονα που δε θα προέρχονται από το δηλωμένο στο λογαριασμό e-mail δε θα λαμβάνονται υπ’όψιν.

  1.5 Ψευδώνυμα παιχτών

  1.5.1 Προσβλητικά Ψευδώνυμα
  - Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα παιχτών (usernames).
  Κυρώσεις: Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείονται μόνιμα χωρίς προειδοποίηση.

  1.5.2 Ειδικοί Χαρακτήρες & Σύμβολα
  Δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα με χρήση ειδικών χαρακτήρων (πχ : °, ± κα).
  Κυρώσεις: Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδωνύμου, θα προειδοποιούνται να προβούν σε διαγραφή του εν λόγω χαρακτήρα. Εάν δε συμμορφωθούν εντός 1 ημερολογιακής ημέρας, θα αποκλείονται μόνιμα χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση.

  1.5.3 Παραπλανητικά ψευδώνυμα
  - Δεν επιτρεπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να είναι δυσανάγνωστα από τους GM. (Παράδειγμα: GMaster, Support κλπ)
  Κυρώσεις: Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείονται μόνιμα χωρίς προειδοποίηση.

  1.5.4 Ψευδώνυμα μελών της Ομάδας Διαχείρισης
  -Απαγορεύεται η χρήση ψευδωνύμων των GM και εν γένει μελών της Ομάδας του Metin2, έστω και τροποποιημένων ( πχ Cauchemar_ )και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Διαχείρισης .
  Κυρώσεις: Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείονται μόνιμα, καθώς και όλοι οι λογαριασμοί τους, χωρίς προειδοποίηση.

  (Υποσημείωση: Οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και όσον αφορά τις ονομασίες των καταστημάτων που δημιουργούν οι χρήστες)


  2. Συντεχνίες

  - Ισχύει ότι και στα ψευδώνυμα των χρηστών. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων ή σύμβολα που να παραπέμπουν σε τέτοιου είδους σύμβολα. Για παράδειγμα, σημαίες/σταυροί/εικόνες αγίων κλπ. Επίσης απαγορεύονται άσεμνα σύμβολα/εικόνες.
  Κυρώσεις: Σε περιπτώσεις παραβίαση αυτού του κανόνα, θα ενημερώνεται ο Αρχηγός της Συντεχνίας με e-mail κι αν δε προβεί στην αλλαγή εντός 1 ημερολογιακής ημέρας, η Συντεχνία θα διαγράφεται.

  3. Συναλλαγές - Χρηματισμός

  - Απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή εντός του Metin2. Πιο αναλυτικά: Απαγορεύεται η πώληση λογαριασμών με χρηματικό αντίτιμο, ακόμα και η προσφορά του με αντάλαγμα αντίκρυσμα εντός παιχνιδιών της εταιρείας (πχ Hellstones, Αμβροσία, Αντιύλη κλπ). Επίσης απαγορεύεται η πώληση ή η ενοικίαση του προσφερόμενου στο λογαριασμό σας αποθηκευτικού χώρου, έναντι χρημάτων ή εντός παιχνιδιού αντικρύσματος.
  Κυρώσεις: Παίχτες που θα εντοπίζονται να πράττουν τέτοιες συναλλαγές θα αποκλείονται μόνιμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ποινή θα επιβάλλεται ακόμα κι αν ο εντοπισμός γίνει ετεροχρονισμένα. Και ο αποδέκτης θεωρείται υπόλογος και θα λαμβάνει την ίδια ποινή. Ενδέχεται να κινηθεί και Νομική διαδικασία εναντίων των συναλλασσόμενων χρηστών σε αυτή τη περίπτωση.

  4. Χρήση των bug και των λαθών του παιχνιδιού

  4.4. Bug-using
  -Εκμετάλλευση από λάθη, τυχόν κενά ασφαλείας ή bugs του παιχνιδιού και του κώδικα αυτού, και χρησιμοποίηση αυτών προς όφελος κάποιου, είναι ανεπίτρεπτο. Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται να αναφέρουν άμεσα στο GM προσωπικό ό,τι λάθος βρούνε.

  4.5. Επέμβαση στην τεχνολογία του παιχνιδιού
  - Η εγκατάσταση και οι μέθοδοι που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική διαδυκτιακή κυκλοφορία στον server, ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να διαφοροποιήσουν το gameplay του παιχνιδιού είναι απαγορευμένοι. Αυτόματα, ή ημί-αυτόματα συστήματα και scripts ικανά να αλληλεπιδράσουν με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, ή εν γένει να στείλουν οποιεσδήποτε είδους εντολές στο παιχνίδι, χωρίς να γίνεται η μετάδοση από το επίσημο πρόγραμμα που διανέμεται από την GameForge4D στην αρχικοποιημένη του μορφή, είναι απαγορευμένα.

  4.6. Χρήση μή εγκεκριμένου λογισμικού
  -Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε λογισμικού για το Metin2 που δεν δημιουργείται από τη GameForge4D. Επίσης απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση στο διανεμημένο λογισμικό της GameForge4D (τροποποίηση αρχείων του client, χρήση επιπρόσθετων παράνομων add-on και hack).

  4.7. Δημιουργία/Διαφήμιση/Προτροπή για ανεπίσημους server
  -Η δημιουργία ανεπίσημου διαδικτυακού χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια του παιχνιδιού, καθώς και οποιαδήποτε είδους προτροπή και δημοσίευση υπερσυνδέσμου για χρήση τους είναι απαγορευμένες ενέργειες. Ανεπίσημος server θεωρείται όποιος χώρος δεν έχει τη έγγραφη άδεια της GameForge4D για τη διενέργεια του Metin2.

  Κυρώσεις: Σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, ο χρήστης που θα εντοπιστεί να πράττει κάτι εξ’αυτών θα αποκλειστεί ο λογαριασμός που έκανε τη παράβαση και αναλόγως της σοβαρότητας μπορεί να επεκταθεί ο αποκλεισμός σε όλους τους λογαριασμούς που έχει δημιουργήσει ο παίκτης. Σε ακραίες περιπτώσεις, ο αποκλεισμός μπορεί να επεκταθεί και στις υπόλοιπες Κοινότητες Metin2, ακόμα και σε άλλα παιχνίδια της GameForge. Επίσης οι Διαχειριστές του Συστήματος έχουν το δικαίωμα να αξιώσουν αποζημίωση για τυχόν βλάβη του συστήματος όπως επίσης και κάλυψη για έξοδα αποκατάστασης βλαβών που προκλήθηκαν από παράνομες ενέργειες, ακόμα και να κινήσουν Νομικές διαδικασίες εναντίων όλων των εμπλεκομένων. Το ίδιο ισχύει και για χρήστες που αιτούνται/αναζητούν οδηγίες για τη χρήση/διενέργεια τέτοιων προγραμμάτων/πράξεων.


  5. Συμπεριφορά και ενέργειες εντός του παιχνιδιού

  5.1. Καθομιλουμένη γλώσσα
  -Η αποδεκτή γλώσσα σε όλες τις υπηρεσίες του παιχνιδιού είναι η Ελληνική και μόνο. Απαγορεύεται η χρήση άλλης γλώσσας τόσο στη Συνομιλία Κλήσης (call chat), όσο και στην απλή Δημόσια Συνομιλία.
  Κυρώσεις: Χρήστες που θα εντοπίζονται να ομιλούν άλλη γλώσσα, θα προειδοποιούνται και θα αποκλείονται προσωρινά από το δικαίωμα συνομιλίας. Εαν υποπέσουν στο ίδιο παράπτωμα 3 φορές θα αποκλείονται προσωρινά από το παιχνίδι. Εάν παραβιαστεί ξανά από το χρήστη μετά το προσωρινό αποκλεισμό του ο κανόνας, θα επέλθει μόνιμος αποκλεισμός. Η ποινή ενδέχεται να επιβληθεί και ετεροχρονισμένα, κατόπιν ελέγχου από τη Βάση Δεδομένων.

  5.2. Εκβιασμός και Απειλές
  Εκβιασμός και απειλές που κατευθύνονται ως προς την πραγματική ζωή (τόσο την φυσική ζωή, όσο και την διαδυκτιακή) ενός παίκτη, είναι επιλήψιμες. Απαγορεύονται αυστηρώς υπονοούμενα ότι πρόκειται να εντοπίσετε και να βλάψετε έναν άλλο παίκτη, μέλος ομάδας, αντιπρόσωπο του παιχνιδιού ή οποιοδήποτε πρόσωπο που να εμπλέκεται με οιοδήποτε τρόπο σε κάποια από τις υπηρεσίες του παιχνιδιού.
  Κυρώσεις: Τέτοιες ενέργειες θα έχουν σαν επακόλουθο το μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του χρήστη από το Metin2.gr. Αναλόγως της σοβαρότητας, ενδέχεται να επέλθει αποκλεισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και να κινηθεί νομική διαδικασία εναντίων των εμπλεκόμενων χρηστών. Η ποινή ενδέχεται να επιβληθεί και ετεροχρονισμένα, κατόπιν ελέγχου από τη Βάση Δεδομένων.

  5.3. Συνομιλία εντός του παιχνιδιού

  5.3.1. Σχολιασμός
  - Απαγορεύονται σχόλια και δηλώσεις ρατσιστικού, εθνικιστικού, πορνογραφικού, προσβλητικού, εκβιαστικού κλπ χαρακτήρα, σε όλες τις υπηρεσίες του Metin2.gr , συμπεριλαμβανομένων Προσωπικών Μυνημάτων, περιγραφές συντεχνιών, καταστημάτων κλπ.
  5.3.2. Διαφήμηση
  - Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση του προνομίου της συνομιλίας για οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης, τόσο στη Δημόσια Συνομιλία όσο και σε Προσωπικά Μηνύματα.
  5.3.3. Δεοντολογία
  - Απαγορεύεται γενικότερα η άσεμνη γλώσσα και προσβολές, είτε απευθύνονται προς κάποιο χρήστη, είτε είναι γενικής μορφής. Εναπόκειται στην Ομάδα Διαχείρισης του Metin2 να κρίνει αν κάποια σχόλια υπερβαίνουν τα όρια και είναι προσβλητικά.

  Κυρώσεις: Αναλόγως τη σοβαρότητα της παράβασης , ο χρήστης μπορεί να λάβει προειδοποίηση και προσωρινά αφαίρεση του προνομίου της συνομιλίας ή να αποκλειστεί άμεσα. Η ποινή ενδέχεται να επιβληθεί και ετεροχρονισμένα, κατόπιν ελέγχου από τη Βάση Δεδομένων.

  5.4. Σπαμ στη Δημόσια συνομιλία
  Το σπαμάρισμα (η συνεχόμενη αποστολή του ίδιου μηνύματος, η συνεχής χρήση κεφαλαίων, η συνεχόμενη ομιλία με πληκτρολόγηση ελαχίστων λέξεων κάθε φορά κλπ) δεν επιτρέπεται.
  Κυρώσεις: Οι εντοπιζόμενοι χρήστες θα προειδοποιούνται και θα τους αφαιρείται προσωρινά το προνόμιο της συνομιλίας. Αν κάποιος χρήστης λάβει 3 προειδοποιήσεις για σπαμ, θα αποκλειστεί μερικώς ο λογαριασμός του. Αν λάβει 3 μερικούς αποκλεισμούς για σπαμ, θα αποκλειστεί μόνιμα ο λογαριασμός του. Η ποινή ενδέχεται να επιβληθεί και ετεροχρονισμένα, κατόπιν ελέγχου από τη Βάση Δεδομένων.

  5.5. Προσπάθεια εξαπάτησης

  5.5.1. Η προσποίηση ότι είστε GM, μέλος της Ομάδας Διαχείρισης ή εκπρόσωπος της GameForge4D απαγορεύεται αυστηρώς.

  5.5.2. Είναι παράνομο να ζητάτε από άλλους χρήστες να σας παραχωρήσουν ή να σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε στοιχεία αφορούν το λογαριασμό τους ή τη διαδυκτιακή/πραγματική ταυτότητας τους.

  5.5.3. Δεν επιτρέπεται να απαιτείτε από κάποιον χρήστη να κάνει κάτι παρά τη θέληση του, είτε με τη χρήση απειλών ή με τη χρήση ψυχολογικού εκβιασμού (Παράδειγμα: Δείξε μου το όπλο σου αλλιώς θα σε αναφέρω οτι είσαι cheater, αν δε μου δώσεις 10.000 Yang θα σε χτυπάω συνέχεια κλπ)

  5.5.4. Προσπάθεια εξαπάτησης νέων χρηστών είναι ανεπίτρεπτη και παραβατική. (Παράδειγμα:Ρίξε το όπλο σου κάτω για 25 δευτερόλεπτα και θα στο κάνω +9)

  Κυρώσεις: Η επιβαλλόμενη ποινή εξαρτάται από τη σοβαρότητα της παράβασης και εναπόκειται στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης η αξιολόγηση της σοβαρότητας. Μπορεί η επιβαλλόμενη ποινή να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κοινότητες ή/και στα υπόλοιπα παιχνίδια που παρέχει η GameForge. Αναλόγως των επιπτώσεων της παραβατικής ενέργειας, ενδέχεται να υπάρξουν και Νομικές ενέργειες.


  6. Η Ομάδα Διαχείρισης του Παιχνιδιού (GM, SGM, GA, CoMa)

  6.1. Οι αποφάσεις των GM
  –Οι οδηγίες και αποφάσεις των GM πρέπει να είναι σεβαστές. Αν έχετε διαφωνίες ή αμφιβολίες για τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός GM, μην απευθύνεστε σε κάποιον άλλο GM. Αυτό θα οδηγήσει στην περαιτέρω προειδοποίηση σας. Αποτανθείτε σε κάποιον ανώτερο στην Ιεραρχία, πάντα ακολουθώντας το επόμενο επίπεδο, Αν για παράδειγμα έχετε αμφιβολίες για απόφαση ενός GM, απευθυνθείτε στον SGM (αν δεν υπάρχει, τότε πάτε στο αμέσως επόμενο επίπεδο κλπ)

  6.2. –Καταγγελίες & Παράπονα κατά εξουσιοδοτημένου προσωπικού
  Αν θέλετε να κάνετε κάποια καταγγελία ή να εκφράσετε κάποια παράπονα κατά μέλους της Ομάδας Διαχείρισης του Παιχνιδιού, πρέπει να γίνει με σαφή τρόπο, με χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από το λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παιχνίδι με παραλήπτη τον CoMa και όχι με χρήση του πίνακα συνομιλίας ή το φόρουμ. Η αναφορά πρέπει να είναι επαρκής, στοιχειοθετημένη και συγκεκριμένη, με επισυναπτόμενα τυχόν αποδεικτικά στοιχεία και πλήρη αναφορά όλων των γεγονότων που σας οδήγησαν στην αναφορά.
  Δυσφημιστικά σχόλια, προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες, ασαφής αναφορές, ανούσια σχόλια, προσωπικές υποψίες, ανυπόστατα συμπεράσματα, άδικες κατηγορίες και συκοφαντίες, χρήση του προνομίου της συνομιλίας για δημιουργία αρνητικού κλίματος και διάδοσης συκοφαντιών θα οδηγήσουν στον αποκλεισμό σας.

  6.3. –Παρενόχληση GM’s
  Δεν επιτρέπεται να απαιτείται από μέλη της Ομάδας Διαχείρισης να:
  -Σας αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία.
  -Σας αποκαλύψουν το/τους χαρακτήρες που έχουν και παίζουν στο παιχνίδι.
  -Απαιτείτε/ζητάτε να σας δώσουν αντικείμενα ή χρήματα(Yang).
  -Φυλάξουν για λογαριασμό σας αντικείμενα.
  -Σας ανεβάσουν επίπεδο/βοηθήσουν σε exp.
  -Σας αναγεννήσουν τέρατα.
  -Ζητάτε να κάνουν ανταλλαγή μαζί σας.
  -Τους ζητάτε να μπούν σε Συντεχνία ή Ομάδα.
  -Προσπαθείτε να τους βάλετε σε λίστα φίλων.
  -Σας ενημερώσουν για αποστολές, σε ποιό σημείο βρίσκονται κάποια τέρατα κλπ. Για αυτές τις ερωτήσεις να επισκέφτεστε το φόρουμ. (Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που υπάρχει κάποιο Event)
  Συνεχιζόμενες άσκοπες παρενοχλήσεις, ενοχλητική συμπεριφορά, απρεπής συμπεριφορά κλπ προς κάποιο GM μπορεί να οδηγήσουν στη προειδοποίηση/αποκλεισμό σας.


  7. Προειδοποιήσεις
  -Οι επιβαλλόμενες προειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στους παραβάτες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχουν δηλώσει στο λογαριασμό τους εντός παιχνιδιού. Είναι υποχρέωση σας να τηρείται τα στοιχεία του λογαριασμού σας ενήμερα καθώς και να ελέγχετε τακτικά την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας.
  Σημείωση: Δικαιολογία μη ανάγνωσης ή μη λήψης του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δε θα γίνει αποδεκτή.
  English

  The following rules govern the Greek Metin2. It is your obligation to be aware of them and any changes / amendments made to them. By entering your game, you accept all of the following inventory of rules and general Terms and Conditions. We will not accept an excuse of ignorance.


  1. Accounts Members

  1.1 Use of Account
  -Forbidden to play two people the same account. Each account belongs to one user only.
  Penalties: If confirmed sharing account / character in more than 1 user will be permanently excluded the "shared" account.

  Most commonly 1.2
  -It is forbidden to create more than one account per user. But still subject to the restrictions of rule 1.1

  1.3 Privacy Policy Statement
  -None GameForge4D representative or member of the Management Team and will never ask you for account information, your password, your stated e-mail address, etc. Even in the extreme case this happens, you will receive the request for disclosure of required information through official e-mail from an official e-mail account of the company. Safeguard your personal data and the management team will NOT replace lost items, nor will restore accounts that were stolen.

  Exchange 1.4 accounts
  -Exchange accounts are allowed, but the ultimate responsibility of the original owner and the beneficiary of the account. It is your responsibility to make the necessary changes to ensure your account.
  Note: Complaints will come from the stated in the e-mail account will be taken into consideration.

  1.5 Aliases Players

  1.5.1 Offensive Nicks
  - No abusive, racist, xenophobic, sexually oriented, nationalist etc players nicknames (usernames).
  Penalties: Players who are found to have generated data using such a nickname, will be permanently banned without warning.

  1.5.2 Special Characters and Symbols
  Nicknames are not allowed to use special characters (eg: °, ± u).
  Penalties: Players who are found to have generated data using such a nickname, you are warned to make deletion of that nature. If you do not comply within 1 calendar day will be permanently banned without further warning.

  1.5.3 Misleading aliases
  - No nicknames designed to deceive and be legible from GM. (Example: GMaster, Support, etc.)
  Penalties: Players who are found to have generated data using such a nickname, will be permanently banned without warning.

  1.5.4 Alias management team members
  -The use of pseudonyms of GM and general members of the Group of Metin2, whether or not modified (eg Cauchemar_) and generally any attempt to misuse the identity of a member of the Management Team.
  Penalties: Players who are found to have generated data using such a nickname, will be permanently banned and all their accounts without warning.

  (Footnote: The same restrictions apply regarding the names of shops created by users)


  2. Unions

  - That applies to aliases of users. Furthermore, the use of national and religious symbols or symbols to refer to such symbols. For example, flags / crosses / holy images etc. Also prohibited obscene symbols / images.
  Penalties: In cases of violation of this rule will be informed by the Head of the Guild by e-mail if you do not make the change within 1 calendar day, the Guild will be deleted.

  3. Transactions - bribing

  - Is strictly prohibited any financial transaction in Metin2. More details: The sale of accounts with financial compensation, even with the offer in exchange, bounce game in the company (eg Hellstones, Ambrosia, antimatter, etc.). It also prohibits the sale or rental offered in your account storage space for cash or in-game look at.
  Penalties: Players to be found to do such transactions will be permanently banned worldwide. The penalty will be imposed even if the identification made after a delay. And the recipient is accountable and will receive the same penalty. May initiate legal proceedings against, and the transacting user in this case.

  4. Using the bug and errors in the game

  4.4. Bug-using
  -Exploitation of mistakes, any security holes or bugs in the game and code, and use them to benefit someone, is unacceptable. All players are required to report directly to GM staff than find error.

  4.5. Procedures in the technology game
  - Installation and methods that can cause excessive traffic on the world wide web server, or can be used to diversify the gameplay of the game is forbidden. Automatic or semi-automated systems and scripts able to interact with the database of the game in general or to send any kind of commands in the game, without the transmission of the official program distributed by the the initialized GameForge4D form is prohibited.

  4.6. Use of unauthorized software
  -Is strictly forbidden to use any software for Metin2 not created by GameForge4D. It also prohibits any change in distributed software GameForge4D (modified file client, illegal use of additional add-on and hack).

  4.7. Create / Advertising / Prompt for unofficial server
  -Creating an unofficial web site that can be used to make the game, and any kind of prompt publication and hyperlink to their use is prohibited actions. Unofficial server space which is not in the written permission of GameForge4D for the conduct of Metin2.

  Penalties: In all these cases, the user will be found to do something ex'afton bill would exclude the offending and depending on the severity can be extended to exclude all accounts set up by the player. In extreme cases, exclusion may be extended to other communities Metin2, even in other games GameForge. Also system administrators have the right to claim compensation for any damage to the system as well as coverage for remediation costs for damage caused by illegal actions, including initiating legal proceedings against all those involved. The same applies to users who request / seek guidance on the use / carry out such programs or operations.


  5. Behavior and actions within the game

  5.1. Colloquial language
  -The language acceptable to all departments of the game are Greek only. The use of another language both in Conversation Call (call chat), and the simple public chat.
  Penalties: Users will be identified to speak another language, you are warned and will be temporarily excluded from the right conversation. If he repeats the same offense 3 times will be temporarily excluded from the game. If violated again by the user after the temporary exclusion of the rule would lead to permanent exclusion. The penalty may be imposed after a delay, after checking the database.

  5.2. Extortion and Threats
  Extortion and threats directed to the real life (both physical life and the world wide web) a player is reprehensible. Strictly prohibited hinted that it will locate and harm another player, team member, a representative of the game or any person to engage in any way to any of the departments of the game.
  Penalties: Such actions will result as the permanent exclusion of all user accounts from Metin2.gr. Depending on severity, may occur exclusion worldwide, even initiate legal proceedings against the concerned users. The penalty may be imposed after a delay, after checking the database.

  5.3. Conversation within the game

  5.3.1. Commentary
  - No comments or statements racist, nationalist, pornographic, abusive, extortionate nature, etc., all services Metin2.gr, including personal messages, descriptions of the guilds, shops, etc.
  5.3.2. Advertisement
  - Is strictly forbidden to use the privilege of conversation for any form of advertising, both in public chat and personal posts.
  5.3.3. Ethics
  - No general or indecent language and insults, or sent to a user, either general format. It is the Metin2 Management Team to determine whether some comments above and beyond offensive.

  Sanctions: Depending on the seriousness of the offense, the user may take warning and temporarily remove the lien of the conversation or be excluded immediately. The penalty may be imposed after a delay, after checking the database.

  5.4. Spam in public chat
  The spamarisma (the continuous sending the same message, the continued use of capital, continuous speech by typing few words each time, etc.) are not allowed.
  Penalties: The identified users are warned and will be temporarily removed the privilege of conversation. If someone received 3 warnings for spam, it partially blocked the bill. If you take 3 a few exclusions for spam, you permanently banned his account. The penalty may be imposed after a delay, after checking the database.

  5.5. Deceit

  5.5.1. The pretense that you're GM, a member of the management team spokesman GameForge4D strictly prohibited.

  5.5.2. It is illegal to ask others to give you or tell you any details regarding their bill or the world wide web / their true identity.

  5.5.3. It may require a user to do something against their will, either using threats or the use of psychological blackmail (Example: Show me your gun or I mention that you are cheater, if you do not give me 10.000 Yang will Then hit etc)

  5.5.4. Deceit new users is unacceptable and unlawful. (Example: Take your gun down for 25 seconds and in doing +9)

  Penalties: The penalty imposed depends on the severity of the offense and up to the members of the Management Team to assess the severity. Can the punishment imposed should be extended to other communities and / or other games offered by GameForge. Depending on the impact of the offending action, and there may be legal action.


  6. The Management Team of the Game (GM, SGM, GA, CoMa)

  6.1. Decisions of the GM
  -The directives and decisions of the GM must be respected. If you have any doubts or disagreements about actions or decisions of a GM, not addressed to someone else GM. This will lead to further warning you. Contact customer to a senior, always following the next level, for example if you have doubts about a decision by a GM, contact the SGM (if it exists, then go to the next level, etc.)

  6.2. -Complaints and Complaints by authorized personnel
  If you want to make a complaint or express a complaint against a member of the Management Team of the Game should be a clear way, using e-mail from the account you entered the game with the recipient CoMa instead of using table talk or forum. The reference should be sufficient, documented and specific attachments to any evidence and complete listing of all events that led you to reference.
  Defamatory comments, personal conflicts and rivalries, vague references, meaningless comments, personal suspicions, non-existent findings unjust accusations and slander, use the privilege of conversation to create a negative climate and spread slander will result in your exclusion.

  6.3. Harassment-GM's
  You may not require members of Management Team to:
  -I reveal any personal information.
  -We reveal / the characters and play the game.
  -Apaiteite/zitate Give you items or money (Yang).
  Beware, for your items.
  -You Raise level / help in exp.
  -You regenerate monsters.
  -Ask to do an exchange with you.
  -Ask them to come into union or group.
  -Try to put them in a list of friends.
  -Please inform missions, at which point there are some monsters, etc. For these questions can visit the forum. (The exception is if there is some Event)
  Continuing unnecessary harassment, disturbing behavior, indecent behavior, etc. to a GM may result in warning / exclusion you.


  7. Warnings
  -The warnings will be imposed on offenders are sent via email (e-mail) who have declared their account within the game. It is your obligation to comply with the details of your account up to date and to regularly check your e-mail.
  Note: Justification of non-readers or non-receipt of the e-mail message will not be accepted.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Μαρ 30, 2020 11:30 am